Naše obľúbené recepty z dovolenky

Je to znovu to obdobie roka, keď vytiahneme všetky zastávky, aby sme sa pripravili na prázdniny. Patrí sem pečenie receptov “obchodného tajomstva”, ktoré sme v priebehu rokov zhromažďovali od rodiny a priateľov. Keďže sa pripravujeme na sviatky v roku 2018, sme radi, že s vami zdieľame niektoré z našich obľúbených dovolenkových receptov.

Aj keď vďakyvzdanie skončilo a väčšina z nás má dostatok moriek, ktorý nás trvá celý rok, je niekoľko jedál, ktoré sú v decembri rovnako dobré ako v novembri. Najobľúbenejšou receptou Katie je francúzsky jablkový koláč. Bez zbytočného odkladu, tak dlho, ako si dokáže spomenúť, robí koláč na Deň vďakyvzdania aj na Štedrý večer. Annie E je “go-to” koláč recept je kognac-dace tekvicový koláč s “všetky ozdoby”. Eliza zdieľa svoje nápady na to, že dáva jedlo ako darčeky cez sviatky, Kristen, jej recept na sušienky sýra ricotta, Erica zdieľa svoje nemecké “škorice-hviezda” cookies, a pre Annie C., jej obľúbené sviatočné zhovievavosť je pekanové obláčikov. Zhrňujeme naše recepty na dovolenku s lahodným prijatím na pikantnú raňajku.

Z kuchyne na AdventureWomen k svojmu:
Dovolenka koláč recepty
Katie je francúzsky Apple Pie

kôra:

    2 šálky studené, kockované maslo plus 1,5 lyžice skracovania (alebo viac masla, ak chcete!)
    5 šálok múky
    ½ lyžičky soli
    ½ lyžice cukru
    4-5 lyžice ľadovej vody

Zmiešajte suché prísady, potom nakrájajte maslo a skráťte zmes múky s mixérom pečiva. Postupne pridajte lyžicu vody, kým sa cesto nestretne. Formulujte na disk a nechajte ho zmraziť najmenej pol hodiny.

Jablková zmes:

    1/3 až 2/3 šálky granulovaného cukru
    ¼ šálky múky
    5 lyžičiek škorice
    ¼ čajovej lyžičky muškátového orieška
    Dash soľ
    Plátok a šupka 7 až 8 stredných jabĺk Macintosh; miešajte až šťavnaté.

Doplnenie drviny:

    ½ šálky masla
    1 šálka múky
    ½ šálky hnedého cukru
    1 čajová lyžička škorice

Zmiešajte maslo a cukor; pridajte múku a škoricu, kým sa nezmieša.

Pokyny: Predhrievajte rúru na 425 stupňov. Rozotrite kôru, nalejte zmes jabĺk a rozdrobte ju. Kôru pokrývajte fóliou, aby ste zabránili hnedu. Po 40 minútach odstráňte kôrovú fóliu a zakryte drobky. Pečte ďalších 10 až 20 minút, až kým nebudú koláče.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.